начало квартира сарафово сарафово контакти квартира contacts

кв Сарафово ул. „АНТОН ИВАНОВ” 49 А,
GSM: 0889462999


Стая № 301
Разгледай информация и снимки на тази стая. 
 
Стая № 302
Разгледай информация и снимки на тази стая. 
 
Стая № 401
Разгледай информация и снимки на тази стая.
За Сарафово:

Сарафово е един от най-новите квартали на град Бургас, който е най-големият град в Югоизточна България, областен, туристически и търговски център.


Сарафово разполага с прекрасна брегова и плажна ивица

 
Стая № 402
Разгледай информация и снимки на тази стая.
свържи се с нас свържи се с нас
 

За Сарафово

Сарафово е един от най-новите квартали на град Бургас, който е най-големият град в Югоизточна България, областен, туристически и търговски център.
Сарафово е отдалечено на 10 км от центъра на град Бургас. Има над 4000 жители в повече от 1 300 къщи. море, от където се открива великолепна гледка към целия Бургаски залив, Поморие, Созопол, Бургас и планинските възвишения на Странджа планина. Разположен е на хълм на самия бряг на Черно.
Прекрасното съчетание на море, слънце и удобни транспортни връзки превръщат Сарафово в атрактивно курортно селище. Сарафово расте и се обновява без почивка. Броят на хотелите и увеселителните заведения расте със всеки сезон. Това дава възможност на все повече туристи да дойдат и да прекарат своята незабравима ваканция и спокоен отдих на Черно море. Много от къщите предлагат евтини и луксозни квартири. Основен поминък и приоритет на квартала е туризма, като през летния сезон туристите от страната и чужбина повишават броя на населението до 10 - 12 000 души. Силен тласък на туризма дава международното летище на Бургас, което се намира по-малко на километър от Сарафово, както и близостта с гр. Поморие (7 км.) и к.к. Слънчев бряг (25 км.).

Сарафово, Бургас В ход е процедура по изграждане на съвременно яхтено пристанище, което ще повиши качеството на туристическите услуги. Сарафово разполага с прекрасна брегова и плажна ивица.
Можете да бъдете спокойни за здравето на вашите деца, а и за вашето собствено поради факта, че за вашата сигурност се грижат отлично обучени спасители.
Сарафово разполага с прекрасна брегова и плажна ивица.
Плажът е дълъг 4 километра. Пясъкът е фин и по своето съдържание много прилича на този на плажа в Поморие. На места е почти черен с богат състав на желязо, манган и магнезий. Той поглъща слънчевите лъчи, нагрява се бързо и има лечебни свойства. Поради разположението си на Бургаския залив водата е приятна за къпане до месец октомври, което дава възможност за удължаване на курортния сезон. Морското дъно е полегато и е удобно за начинаещи плувци и деца.
Поради малкият прибой и ветровете условията са особено подходящи за практикуване на уинд сърф и кайтсърф а също така и за делтапланеризъм.
На плажът се предлагат услуги като джет, водни колела и банан. Стремежът на селището е да бъде "Европейското лице на Бургас".

 
Начало | за Сарафово | стая № 301 | стая № 302 | Стая № 401 | Стая № 402| Контакти и резервации
 

Сарафово · Замъкът · Бургас Хотели · Градински рай · Seven Stars уеб дизайн· Ботаническа градина - Мазагизин
© Sunny Home Relax Copyright Сарафово Бургас 2009